Kulttuurietujen käyttäminen etänä

Smartumin, Edenredin ja ePassin sovelluksia ja kortteja voi käyttää Rivierassa teatterien aukioloaikojen puitteissa, mutta voit ostaa sarjalippuja ePassin, Smartumin ja Edenredin sovelluksilla myös etänä. Ostaminen on helppoa ja saat liput sähköpostiisi viimeistään kolmen arkipäivän kuluessa.

Toimi näin:

1. Avaa sovellus ja etsi ”Riviera Cinemas”. Mikäli löydät useita toimipisteitä, voit valita minkä tahansa.

2. Päätä, mitä haluat ostaa.
– Kuuden lipun sarjalippu 99 €. Liput ovat voimassa 12 kk ja niillä voi lunastaa paikan mihin tahansa Rivieran normaalihintaiseen näytökseen (max 25 €).
– Yksittäiset kulttuurietuliput 18 € / kpl. Liput ovat voimassa 12 kk ja niillä voi maksaa yhden enintään 18 € hintaisen lipun. Jos lipun hinta ylittää 18 €, veloitetaan ylimenevä osa. Näitä voit ostaa myös useampia kerralla.

3. Lähetä Riviera Cinemasille maksu. Huom: Jos sinulla ei ole tasasummaa, et voi tehdä maksua etänä osittain, vaan sinun pitää tulla paikan päälle kulttuurietuostoksille. Jos lähetät meille jonkun muun kuin tasasumman etänä, emme voi palauttaa saldoasi. Ole tarkkana.

4. Laita viesti osoitteeseen info@rivieracinemas.fi, jossa kerrot nimesi ja mitä sovellusta käyttäen ostit liput. Kuittia ei tarvitse lähettää, tarkistamme oston palvelusta.

5. Saat sarjaliput paluupostina kolmen arkipäivän kuluessa.