Kulttuurietujen käyttäminen etänä

Kulttuurieduilla (Smartum, Edenred ja ePassi) voit ostaa meiltä kulttuurietulippuja, joita voit käyttää toivomasi näytöslipun ostamiseen. Kulttuurietuliput toimivat siis sarja- ja lahjalippujen tapaan. Kulttuurietuoston voi tehdä paikan päällä tai etänä kunkin palveluntarjoajan sovelluksen avulla. Ostaminen on helppoa ja saat kulttuurietuliput sähköpostiisi kolmen arkipäivän kuluessa.

Toimi näin:

1. Avaa sovellus ja etsi ”Riviera Cinemas”. Mikäli löydät useita toimipisteitä, voit valita minkä tahansa.

2. Päätä, mitä haluat ostaa.
– Kymmenen lipun kulttuurietusarjalippu 149 €. Liput ovat voimassa 12 kk ja niillä voi lunastaa paikan mihin tahansa Rivieran normaalihintaiseen näytökseen (max 25 €).
– Kuuden lipun kulttuurietusarjalippu 99 €. Liput ovat voimassa 12 kk ja niillä voi lunastaa paikan mihin tahansa Rivieran normaalihintaiseen näytökseen (max 25 €).
– Yksittäiset kulttuurietuliput 18 € / kpl. Liput ovat voimassa 12 kk ja niillä voi maksaa yhden enintään 18 € hintaisen lipun. Jos lipun hinta ylittää 18 €, veloitetaan ylimenevä osa. Näitä voit ostaa myös useampia kerralla.

3. Lähetä Riviera Cinemasille maksu. Huom: Jos sinulla ei ole tasasummaa, et voi tehdä maksua etänä osittain, vaan sinun pitää tulla paikan päälle kulttuurietuostoksille. Jos lähetät meille jonkun muun kuin tasasumman etänä, emme voi palauttaa saldoasi. Ole tarkkana.

4. Laita viesti osoitteeseen info@rivieracinemas.fi, jossa kerrot nimesi, toivomasi kulttuuriliput ja summa, sekä mitä sovellusta käyttäen teit maksun. Kuittia ei tarvitse lähettää, tarkistamme oston palvelusta.

5. Saat kulttuurietuliput paluupostina sähköpostiisi kolmen arkipäivän kuluessa, ja sitten voit lähteä näytöslippuostoksille!

6. Kulttuurietuliput toimivat sarja- ja lahjalippujen tapaan, ja täältä löydät ohjeita niiden käyttöön: www.rivieracinemas.fi/lahjakorttiohje