Verkkokaupan ehdot ja peruutusoikeus

Tehdessään ostoja verkkokaupassa asiakas sitoutuu näihin ehtoihin.

Elokuvalipuilla ei ole vaihto-oikeutta, mutta liput on mahdollista peruuttaa viimeistään näytöstä edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Peruutus tehdään lomakkeella täällä.

Perutusta lipusta vähennetään 5 € käsittelymaksu ja rahat palautetaan ilmoitetulle tilille. Jos osto on tehty sarja- tai lahjalipulla, lippu palautuu voimaan. Mikäli sarjalippu tai lahjalippu on ehtinyt vanhentua, ostoa ei voi peruuttaa. Liput saa myös myydä tai antaa eteenpäin.

Sarja- ja lahjalipuilla ei ole palautusoikeutta.

Ennakkotilatut ruoka- ja juomatarjoilut voi peruuttaa jos teet peruutuksen viimeistään näytöstä edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Tee peruutus laittamalla sähköpostia teatteriin kallio@rivieracinemas.fi tai punavuori@rivieracinemas.fi. Tarjoilujen peruutuksissa ei ole käsittelymaksua.

Voit maksaa verkkokaupassa leffalippuja ja -tarjoiluja yleisimmillä pankki- ja luottokorteilla. Leffalippuihin käy myös Siirto ja MobilePay. Smartumin, Edenredin ja ePassin sovelluksia ja kortteja voi käyttää Rivierassa teatterien aukioloaikojen puitteissa, mutta voit ostaa sarjalippuja ePassin, Smartumin ja Edenredin sovelluksilla myös etänä. Ohjeet löytyvät täältä.

Palveluntarjoaja verkkokaupassa on Riviera Movie & Night Oy (y-tunnus 2677443-4).

Verkkokaupan ehdot ovat voimassa toistaiseksi.