Lahjaliput ja sarjaliput

Anna lahjaksi laatuaikaa Rivierassa.

Alta klikkailemalla voit hankkia lahja- tai sarjaliput sekä ruoka- ja juomalahjakortit meiliisi tältä istumalta. (Huom: Joudut lisäämään tuotteet ostoskoriisi yksi kerrallaan. Sori siitä!)

Yhdellä lahja- tai sarjalipulla voi lunastaa yhden paikan Rivieran normaalihintaisessa näytöksessä. Liput voi lunastaa joko netissä tai teattereissa aukioloaikojen puitteissa.

Ruoka- ja juomalahjakortit toimivat maksuvälineenä vain paikan päällä ja niillä voi ostaa leffaherkkuja.

Kulttuurieduilla voit hankkia sarjalippuja tai kulttuurietulippuja, mutta niillä ei voi ostaa lahjatuotteita. Voit ostaa kulttuuriedulla liput myös etänä – lue ohjeet täältä.

Lahjalippujen ja sarjalippujen viimeinen ja ensimmäinen käyttöpäivä on merkitty lippuihin. Näytös, johon liput ostetaan, voi olla myös viimeisen käyttöpäivän jälkeen, mutta lippu pitää ostaa viimeistään viimeisenä käyttöpäivänä. Ruoka- ja juomalahjakortit ovat voimassa 13,5 kuukautta. Voimassaoloaikoja ei voi pidentää.

Lahjalippuja tai lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi, eikä niistä anneta rahaa takaisin.

Let’s get physical. Lahjakortteja sievissä lahjakuorissa voit ostaa paikan päältä Rivierasta aukioloaikojen puitteissa.

Onnistuu! Voit tilata ne tältä istumalta sähköpostiisi tai tulla ostoksille paikan päälle teattereihin aukioloaikojen puitteissa.

Jos haluat tilata meiltä isompia eriä (enemmän kuin 15 kpl) fyysisiä lahjalippuja / lahjakortteja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse (info@rivieracinemas.fi). Yli 100 kpl tilauksiin tarjoamme pienen alennuksen.

Sarjaliput ovat vähän kuin lahjaliput, mutta omaan käyttöön. Voit ostaa sarjalipun myös Smartumin, Edenredin tai ePassin kulttuuriedulla.

Paikan päällä meillä käyvät appit ja kortit, ikävä kyllä paperisia kulttuuriseteleitä ei voi käyttää Rivierassa. Smartumin, Edenredin ja ePassin sovelluksella voit tehdä sarjalippujen oston myös etänä. Katso täältä ohjeet etäostoon.

Täältä löydät ohjeet, joiden avulla lahjalipulla (tai sarjalipulla) osto sujuu kuin tanssi.