Lahjaliput ja sarjaliput

Anna lahjaksi laatuaikaa Rivierassa.

Alta klikkailemalla voit hankkia lahja- tai sarjaliput sekä ruoka- ja juomalahjakortit meiliisi tältä istumalta. (Huom: Joudut lisäämään tuotteet ostoskoriisi yksi kerrallaan. Sori siitä!)

Yhdellä lahja- tai sarjalipulla voi lunastaa yhden paikan Rivieran normaalihintaisessa näytöksessä. Liput voi lunastaa joko netissä tai teattereissa aukioloaikojen puitteissa.

Ruoka- ja juomalahjakortit toimivat maksuvälineenä paikan päällä ja niillä voi ostaa leffaherkkuja.

Lahjaliput ja sarjaliput ovat voimassa ostopäivästä ja niitä voi käyttää 12 kuukauden ajan. Näytös, johon liput ostetaan, voi olla myös voimassaoloajan jälkeen. Lahjakortit ovat voimassa 13,5 kuukautta.

Lahjalippuja tai lahjakortteja ei voi vaihtaa rahaksi, eikä niistä anneta rahaa takaisin.

Let’s get physical. Lahjakortteja sievissä lahjakuorissa voit ostaa paikan päältä Rivierasta aukioloaikojen puitteissa.

Onnistuu! Voit tilata ne tältä istumalta sähköpostiisi tai tulla ostoksille paikan päälle teattereihin aukioloaikojen puitteissa.

Jos haluat tilata meiltä isompia eriä (enemmän kuin 10 kpl) fyysisiä lahjakortteja, ota meihin yhteyttä sähköpostitse (info@rivieracinemas.fi).

Sarjaliput ovat vähän kuin lahjaliput, mutta omaan käyttöön. Voit ostaa sarjalipun myös Smartumin, Edenredin tai ePassin kulttuuriedulla.

Paikan päällä meillä käyvät appit ja kortit, ikävä kyllä paperisia kulttuuriseteleitä ei voi käyttää Rivierassa. Smartumin, Edenredin ja ePassin sovelluksella voit tehdä sarjalippujen oston myös etänä. Katso täältä ohjeet etäostoon.