Yksityistilaisuuksien menu: Punavuori

Yksityisnäytöksissä safkapuoli tilataan viimeistään 2 VIIKKOA ennakkoon. Juomia voit tilata joko paikan päällä tai ennakkoon esimerkiksi kuplivat alkumaljat.

Olemme räätälöineet yksityistilaisuuksia varten omat menukokonaisuudet, joita voit tuunata mm. ekstrajuustoilla. Käytämme ruoissamme laktoosittomia maitotuotteita mutta kaikki juustot eivät ole laktoosittomia, joten ilmoitathan meille viimeistään ruokatilausten yhteydessä allergioista tai ruokavalioista. Ennakkotilauksesta lähes kaikki menut ovat saatavilla LAKTOOSITTOMINA, GLUTEENITTOMINA ja VEGAANISINA.

Menut ovat tilattavissa VAIN KOKO RYHMÄLLE. Huomaattehan ystävällisesti, että buffettina järjestetyt tarjoilut sisältävät annoksen PER HENKILÖ, ja tarjoilut pidetään esillä tunnin ajan.

Hinnat per henkilö sis alv.

Menu voimassa 2.5.-27.8.

Ennakkoon tilattavat spessut

BREAKFAST AT TIFFANY´S -AAMIAINEN (VL) 14 €
Hedelmiä, leipää, caviart-mousse, jogurttia ja granolaa, kahvi ja tee

SOME LIKE IT HOT -TAPAKSET (VL) 18 €
Marinoituja oliiveja, tomaattia ja burrataa, perunaa ja sinapinsiemeniä, suolakurkkua ja smetanaa, juustoa, leipää ja ruohosipulituorejuustoa

IN THE MOOD FOR FOOD -TAPAKSET (L) 18 €
Marinoituja artisokansydämiä paahdetulla manteleilla, munakoisoa ja hummusta, viininlehtikääryleitä ja tzatzikia, hedelmiä, leipää ja caviart-mousse

SOUL KITCHEN -DINNERI (VL) 24 €
Leipää, caviart-levitettä ja hummusta, perunasalaatti fetalla ja artisokalla, munakoisoa paahdetuilla manteleilla, burrataa yrttiöljyllä, viinilehtikääryleitä ja tzatzikia, marinoituja oliiveja ja juustoa

KARKKI- JA POPPARIBUFFET 12 €
Minimissään 15 hengelle! Valikoima suklaa-, hedelmä- ja salmiakkikarkkeja sekä poppareita

NACHOT (G) 11 €
Perinteiset leffanachot dipataan tietysti tomaattisalsaan ja klassikoksi nousseeseen valkosipuliseen lime- creme fraicheen.

TUUNAA / LISÄKSI:
+ Paahdettua yrttikanaa 4 € (GL, L)
+ Rolling Cheesen juustot ja raparperihilloketta 8 € (VL)
+ Rolling Cheesen leikkeleet 8 € (GL, L)
+ Tiramisua 7,5 € (VL)
+ Hedelmäsalaattia sitruunasiirapilla 7,5 € (V, GL)
+ Kahvi / tee 2,5 €

Leffaklassikot ja myös paikan päällä tilattavat

POPCORNIT 6 € (G, V)

KARKIT TAI SUKLAAKARKIT 5 €

Juomat

Viiniä, bisseä, cocktaileja, virvoitusjuomia – kaikkea löytyy ja valikoimamme on laadukas ja rakkaudella kuratoitu. Kerro mistä tykkäätte, mitä tekee mieli ja mitä aiotte syödä, niin suosittelemme teille parhaan vaihtoehdon. Juomia voit tilata joko paikan päällä tai ennakkoon esimerkiksi kuplivat alkumaljat.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.