Info

Lippuja ei voi vaihtaa, mutta liput on mahdollista peruuttaa, jos teet peruutuksen viimeistään näytöstä edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Peruutus tehdään lomakkeella täällä.

Peruutuksesta vähennetään 5 € käsittelymaksu ja rahat palautetaan ilmoittamallesi tilille. Jos liput on ostettu sarja- tai lahjalipulla, sarja- tai lahjalippu palautuu voimaan. Mikäli sarjalippu tai lahjalippu on ehtinyt vanhentua, lippuja ei voi peruuttaa.

Liput saa myös myydä tai antaa eteenpäin.

Ennakkotilatut ruoka- ja juomatarjoilut voi peruuttaa jos teet peruutuksen viimeistään näytöstä edeltävänä päivänä klo 16 mennessä. Ole yhteydessä joko kallio@rivieracinemas.fi tai punavuori@rivieracinemas.fi näissä tilanteissa. Tarjoilujen peruutuksissa ei ole käsittelymaksua.

Poimimme Rivieran ohjelmistoon kiinnostavia leffoja Suomessa ensi-iltaan tulevista elokuvista sekä järjestämme erikoisnäytöksiä mm. klassikkoleffoista tai event cinema -tapahtumista.

Uusista leffoista ja niiden myyntiinlaitoista tiedotamme Facebookissa ja Instagram-stoorissa.

Näytökset ovat myynnissä 3–4 viikkoa ennakkoon, ja lisänäytöksiä laitamme leffoille pääsääntöisesti torstaisin kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan.

Toiveita ja vinkkejä otetaan mielellään vastaan – laita viestiä osoitteeseen info@rivieracinemas.fi.

Erinomaiset leffaeväät ovat Rivieran ylpeyden aihe. Lue lisää safka- ja juomatarjonnastamme täältä.

Ennakkotilaus tekee elämästä helppoa. Ennakkotilatut herkut saat myös nopeammin pöytääsi, ennakkotilaajat ovat nimittäin aina ekana jonossa. Tee ennakkotilaus aikaisintaan kaksi päivää ennen tai viimeistään kaksi tuntia ennen elokuvan alkua. Ruoka- ja juomalahjakortti käy maksuvälineenä toistaiseksi vain teattereilla.

Paikan päällä tilaukset onnistuvat myös joustavasti ja näppärästi, mutta suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin. Leffan aikana voi tilata lisää eväitä.

Ehdottomasti. Kummankin teatterin baarit ovat viihtyisiä after work, before dinner tai mitä vaan illanviettopaikkoja. Tarjolla valikoima drinksuja ja herkkuja, lisätietoja löydät täältä.

Elokuva alkaa lippuun merkittynä aikana ja ovet saliin aukeavat hyvissä ajoin ennen elokuvaa.

Leffasalissa voit mennä suoraan paikallesi. Näytökset ovat usein loppuunmyytyjä, emmekä siksi välttämättä tarkista lippuja ovella. Jos tarvitset apua istumapaikkasi löytämisessä, nykäise meitä hihasta.

Sekä Kalliossa että Punavuoressa on baari auki pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin klo 16 alkaen – tai viimeistään 30 minuuttia ennen ensimmäistä näytöstä. Tervetuloa drinkeille ennen leffaa tai sen jälkeen.

Suosittelemme, että ostat elokuvaliput verkossa ja tilaat tarjoilut ennakkoon.

Paikan päällä maksut tapahtuvat maksukortilla. Ikävä kyllä käteinen tai Amex-kortit eivät toimi meillä maksuvälineinä.

Myös Smartumin, Edenredin ja ePassin kortit ja sovellukset käyvät maksuvälineinä paikan päällä Rivierassa. Koska kyseessä on henkilökohtainen etu, voit ostaa niillä itsellesi joko elokuvalippuja tai sarjalippuja – ei siis lahjalippuja tai ruoka- ja juomalahjakortteja.

Smartumin, Edenredin ja ePassin sovelluksilla voit ostaa sarjalippuja myös etänä, katso ohjeet täältä.

Eivätkö maksetut liput jostain syystä saapuneet ja tsekkasit jo roskapostinkin? Tai saitko vain kuitin muttet lippuja? Lähtikö maksu väärin?

Ei hätää, laita meille viestiä info@rivieracinemas.fi ja asia järjestyy.

Täältä löydät ohjeet, joiden avulla lahjalipulla (tai sarjalipulla) osto sujuu kuin tanssi.

Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita elokuviin valvojan seurassa ja elokuvien ikärajojen puitteissa. Ikärajoista voidaan joustaa kolme vuotta alaspäin täysi-ikäisen valvojan kanssa.

Kissat ja koirat ovat tervetulleita baariin, mutta kovien äänien takia elokuvasali on lemmikeille ikävä paikka hengailla. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita elokuvateatteriin.

Järjestämme myös Riviera Punavuoren salissa 2 erityisiä koirakino-näytöksiä sopivista elokuvista, joihin koirat ovat tervetulleita. Koirakinoissa valoja pidetään himmeällä päällä ja elokuvan äänet ovat hiljaisemmalla.

Elokuvasaleihin on esteetön pääsy takariveille. Baarit ovat esteettömiä ja molemmissa teattereissa on esteetön WC.

Jos tarvitset lipun avustajalle, ole yhteydessä info@rivieracinemas.fi. Avustaja pääsee maksutta kanssasi elokuviin mikäli avustajan paikka on näytöksessä saatavilla.

Mikäli olet tulossa Kallioon pyörätuolilla tai avustajan kanssa, laitathan ennen lippujen ostoa viestin osoitteeseen info@rivieracinemas.fi. Varmistamme että saat paikan, johon voi saapua pyörätuolilla.

Mikäli olet tulossa Punavuoreen pyörätuolilla, valitse pyörätuolipaikat lippuja ostaessasi.

Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita elokuvateatteriin.

Rivieran omistaa neljä helsinkiläistä yksityishenkilöä, jotka rakastavat leffoja, hyvää juomaa ja ruokaa sekä kaupunkikulttuuria. Omistajista kaksi myös työskentelee täyspäiväisesti Rivieralla.

 

Molemmat ovat kivoja! Kaikista saleistamme löytyy sekä sohvia että nojatuoleja.

Sohvat on tarkoitettu ensisijaisesti kahden hengen seurueille. Voit myös ostaa puolikkaan sohvan kunhan et häiriinny siitä, että joku yllätyshenkilö tulee viereiselle paikalle ja jakaa kanssasi pöydän.

Lue lisää yksityistilaisuuksista ja tsekkaa buukkauslomakkeemme täältä. Löydät tietoja ohjelmasta, tarjoiluista sekä hinta-arvion ja vapaat ajat.

Voit myös laittaa sähköpostia info@rivieracinemas.fi tai soittaa/jättää soittopyynnön numeroon 050 538 3466.

Lipunmyyntisysteemimme ehdottaa paikkoja välillä vähän kömpelösti. Lisäämällä liput ostoskoriin yksitellen pystyt valitsemaan just ne paikat, jotka sopii seurueellesi parhaiten.

Sekä Kallion että Punavuoren teattereille pääsee kätevästi julkisilla. Punavuoressa auton saa parkkiin Aimo Park Telakkarantaan, Kalliossa puolestaan Finnpark P-Torkkeliin.

Yksittäisten lahja- tai sarjalippujen tai lahjakorttien voimassaolon pidennys ei ole mahdollista, ja voimassaolon päätyttyä digitaalinen koodi lakkaa olemasta. Näytöksiä on tästä syystä myynnissä niin etupainotteisesti kuin suinkaan mahdollista – näytöslipun voi siis ostaa näytökseen, joka on lahja- tai sarjalipun viimeisen voimassaolopäivän jälkeen, kunhan osto tehdään voimassaoloajan sisällä.

Maanantaisin leffaliput ovat 14 €, ja sarjalipuilla pääset leffaan edullisemmin.

Meillä ei ole opiskelija- tai eläkeläisalennuksen tapaista hinnoittelua, mutta teemme silloin tällöin erilaisia tarjouskampanjoita. Näihin pääsee käsiksi kuka vaan ja helpoiten niistä saa tiedon seuraamalla somekanaviamme Facebookissa ja Instagramissa.

Kivaa että Rivierassa työskentely kiinnostaa. Harjoittelupaikkoja meillä ei ole, mutta avoimet työpaikat tai ohjeet avoimen hakemuksen lähettämiseen löydät täältä.