Info

Poimimme Rivieran ohjelmistoon kiinnostavia leffoja Suomessa ensi-iltaan tulevista elokuvista sekä järjestämme erikoisnäytöksiä mm. klassikkoleffoista tai event cinema -tapahtumista.

Uusista leffoista ja niiden myyntiinlaitoista tiedotamme Facebookissa ja Instagram-stoorissa.

Näytökset ovat myynnissä 2–4 viikkoa ennakkoon, ja lisänäytöksiä laitamme leffoille kysynnän ja mahdollisuuksien mukaan.

Toiveita ja vinkkejä otetaan mielellään vastaan – laita viestiä osoitteeseen info@rivieracinemas.fi.

Erinomaiset leffaeväät ovat Rivieran ylpeyden aihe. Lue lisää safka- ja juomatarjonnastamme täältä.

Ennakkotilaus tekee elämästä helppoa. Ennakkotilatut herkut saat myös nopeammin pöytääsi, ennakkotilaajat ovat nimittäin aina ekana jonossa. Tee ennakkotilaus viimeistään kaksi tuntia ennen elokuvan alkua.

Paikan päällä tilaukset onnistuvat myös joustavasti ja näppärästi, mutta suosittelemme saapumaan hyvissä ajoin. Leffan aikana voi tilata lisää eväitä.

Elokuva alkaa lippuun merkittynä aikana ja ovet saliin aukeavat hyvissä ajoin ennen elokuvaa.

Leffasalissa voit mennä suoraan paikallesi. Näytökset ovat usein loppuunmyytyjä, emmekä siksi välttämättä tarkista lippuja ovella. Jos tarvitset apua istumapaikkasi löytämisessä, nykäise meitä hihasta.

Sekä Kalliossa että Punavuoressa on baari auki pääsääntöisesti maanantaista lauantaihin klo 16 alkaen – tai viimeistään 30 minuuttia ennen ensimmäistä näytöstä. Tervetuloa drinkeille ennen leffaa tai sen jälkeen.

Lipuillamme ei valitettavasti ole vaihto- ja palautusoikeutta, joten olethan huolellinen näytöstä valitessasi.

Mikäli et pääse leffaan liput saa myydä tai antaa eteenpäin.

Ennakkotilatut ruoka- ja juomatarjoilut voi peruuttaa kahta arkipäivää ennen näytöstä. Ole yhteydessä ravintolaan (joko kallio@rivieracinemas.fi tai punavuori@rivieracinemas.fi) näissä tilanteissa.

Suosittelemme, että ostat elokuvaliput verkossa ja tilaat tarjoilut ennakkoon.

Paikan päällä maksut tapahtuvat maksukortilla. Ikävä kyllä käteinen tai Amex-kortit eivät toimi meillä maksuvälineinä.

Myös Smartumin, Edenredin ja ePassin kortit ja sovellukset käyvät maksuvälineinä paikan päällä Rivierassa. Koska kyseessä on henkilökohtainen etu, voit ostaa niillä itsellesi joko elokuvalippuja tai sarjalippuja.

Smartumin, Edenredin ja ePassin sovelluksilla voit ostaa sarjalippuja myös etänä, katso ohjeet täältä.

Eivätkö maksetut liput jostain syystä saapuneet ja tsekkasit jo roskapostinkin? Tai saitko vain kuitin muttet lippuja? Lähtikö maksu väärin?

Ei hätää, laita meille viestiä info@rivieracinemas.fi ja asia järjesteyy.

Täältä löydät ohjeet, joiden avulla lahjalipulla (tai sarjalipulla) osto sujuu kuin tanssi.

Alle 18-vuotiaat ovat tervetulleita elokuviin valvojan seurassa ja elokuvien ikärajojen puitteissa. Ikärajoista voidaan joustaa kolme vuotta alaspäin täysi-ikäisen valvojan kanssa.

Kissat ja koirat ovat tervetulleita baariin, mutta kovien äänien takia elokuvasali on lemmikeille ikävä paikka hengailla. Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita elokuvateatteriin.

Elokuvasaleihin on esteetön pääsy takariveille. Baarit ovat esteettömiä ja molemmissa teattereissa on esteetön WC.

Jos tarvitset lipun avustajalle, ole yhteydessä info@rivieracinemas.fi. Avustaja pääsee maksutta kanssasi elokuviin mikäli avustajan paikka on näytöksessä saatavilla.

Mikäli olet tulossa Kallioon pyörätuolilla tai avustajan kanssa, laitathan ennen lippujen ostoa viestin osoitteeseen info@rivieracinemas.fi. Varmistamme että saat paikan, johon voi saapua pyörätuolilla.

Mikäli olet tulossa Punavuoreen pyörätuolilla, valitse pyörätuolipaikat lippuja ostaessasi.

Opas- ja avustajakoirat ovat tervetulleita elokuvateatteriin.

Rivieran omistaa neljä helsinkiläistä yksityishenkilöä, jotka rakastavat leffoja, hyvää juomaa ja ruokaa sekä kaupunkikulttuuria. Omistajista kaksi myös työskentelee täyspäiväisesti Rivieralla.

 

Molemmat ovat kivoja! Kaikista saleistamme löytyy sekä sohvia että nojatuoleja.

Sohvat on tarkoitettu ensisijaisesti kahden hengen seurueille. Voit myös ostaa puolikkaan sohvan kunhan et häiriinny siitä, että joku yllätyshenkilö tulee viereiselle paikalle ja jakaa kanssasi pöydän.

Lue lisää yksityistilaisuuksista ja tsekkaa buukkauslomakkeemme täältä. Löydät tietoja ohjelmasta, tarjoiluista sekä hinta-arvion ja vapaat ajat.

Voit myös laittaa sähköpostia info@rivieracinemas.fi tai soittaa/jättää soittopyynnön numeroon 050 538 3466.