Syö, juo, katso elokuvia – omalla porukalla

Meillä pidät pikkujoulut, synttärit, polttarit, tiimipäivät, kick-offit, koulutukset ja mitkä vaan yritysjuhlat tai lanseeraustilaisuudet. Leffalla tai ilman. Kalliossa tai Punavuoressa.

Syö, juo, katso elokuvia

Yksityistilaisuudessa voit katsoa (melkein) minkä tahansa uuden leffan, kunhan vain sen Suomen ensi-ilta on takanapäin. Monet ovat tykänneet katsoa uunituoreen leffan sijaan jonkun vanhan klassikon – sekin passaa.

Tutustu elokuvatarjontaan

Elokuvien lisäksi Rivieran ylpeydenaiheita on herkullinen ruoka ja juoma, viihtyisät ja edustavat tilat, sekä erinomainen asiakaspalvelu.

Baarissa ja keittiössä panostamme laatuun ja kausimakuihin. Tarjolla on laaja kattaus juomia sekä erilaisia ruokavaihtoehtoja raikkaista brunsseista runsaisiin tapaslautasiin ja klassisiin leffaherkkuihin.

Kallion menu Punavuoren menu

Buukkaa nopeasti ja kätevästi

Varauslomakkeen kautta saat nopeasti hinta-arvion tilaisuuttasi varten – varauspyyntö ei ole sitova. Kallion saliin mahtuu 50 henkeä, Punavuoren saleihin 33 + 26 henkeä. Leffanäytösten ja salivuokrien hinnat alkavat 400 eurosta – päivätilaisuudet arkisin ovat edullisempia, viikonloppuillat kalliimpia.

Varaa yksityistilaisuus

Kysy lisää meilitse, soita tai jätä soittopyyntö 050 5383466

”Oli mahtava saada avaimet käteen paketti, jossa ei tarvinnut itse huolehtia mistään käytännön asioista.”

”Henkilökunta oli ihanasti mukana ja avuliasta, ja toiveisiin vastattiin erinomaisesti. Tilaisuus sujui mutkitta aina ensimmäisestä yhteydenotosta tähän kyselyyn saakka.”